Nederlandse weddingplanner in Italië

Elk land heeft zijn eigen manier van zaken doen. Italië ook zeker. In de Italiaanse cultuur is persoonlijk contact veel belangrijker dan in Nederland. Afspraken maak je niet digitaal maar persoonlijk. Wij bespreken hoe jullie dag eruit komt te zien. Ik vertaal dat letterlijk én figuurlijk.

Compleet ontzorgd

Laat alles los zodra je de keuzes hebt bepaald. Kies uit de mooiste kastelen, landhuizen waar jullie willen trouwen. Ik adviseer wat de mogelijkheden zijn en kan jullie tips geven. Voordat jullie gasten arriveren ben ik al aanwezig en ga ik als laatste weg. Alles kan ik voor jullie regelen, maar jullie kunnen zelf ook gerust onderdelen regelen. Samen kijken wij wie, wat en hoe en maken wij het plan. Het gaat erom dat jullie dag de mooiste dag van jullie leven wordt!

ongelofelijke beleving

speciale locaties

Italië staat er vol mee. Maar het gaat erom dat wij samen met jullie de allermooiste locatie voor jullie bruiloft selecteren. Welke regio? Hoeveel gasten? Met kerk of kapel? Het is dus maatwerk, net zoals jouw trouwjurk of jouw trouwpak. De locatie moet perfect aansluiten op jullie wensen. Jullie bepalen de locatie die het beste bij jullie past.

 

Super handig

ArThur spreekt vloeiend Italiaans

Italiaanse bruiloften met liefde.

Ik vind alles wat je zoekt voor je bruiloft.

Volg mij naar de mooiste plekjes in Italië

Met veel plezier organiseren wij jullie bruiloft in Italië.

Waarom trouwen in italië?

In Italië trouw je niet op één dag. Jullie gasten komen al een dag eerder aan en blijven langer. Alle gasten komen speciaal voor jullie en willen er ook voor jullie zijn. Ze hebben extra vrij genomen, een reis met de auto of met het vliegtuig achter de rug, om getuige te kunnen zijn van jullie ja woord. Iedereen leeft er al maanden naar toe. Bij aankomst versterkt al het moois van Italië het gehele gevoel. En dat voelen jullie als bruidspaar extra. Geloof me, wij weten het uit eigen ervaring. Meer liefde kun je niet voelen.